luni, septembrie 23, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăCîţu aruncă BOMBA: România va rămâne fără fonduri europene!

Cîţu aruncă BOMBA: România va rămâne fără fonduri europene!

-

Fostul premier PNL Florin Cîțu a afirmat, luni, 23 septembrie, pe Facebook, că Bruxelles-ul a aprobat doar patru ani pentru reducerea deficitului bugetar al României.

CITEŞTE ŞI: Rareş Bogdan, scandal cu cancelarul german: Chiar sacrificați economia europeană din rațiuni electorale?

Acesta spune că Guvernul nu a trimis un plan de reducere a deficitului la Comisie, din rațiuni electorale.„Vești proaste!!! Comisia Europeană PENALIZEAZĂ guvernul socialist de la București și aprobă DOAR 4 ani pentru reducerea deficitului bugetar (cel puțin 22 de miliarde lei pe an).Decizia CE vine după ce guvernul socialist nu a trimis un plan de reducere a deficitului bugetar.”, a scris Cîțu pe Facebook.

Situaţia economică

Acesta spune că nu a fost trimis un plan la Comisie pentru ca situația economică să nu devină publică.„De ce nu a trimis România acest plan? Pentru că planul devine public și românii ar vedea că TOT ei urmează să plătească din 2025 dezastrul făcut de socialiști la guvernare prin: impozit progresiv, impozit mai mare pe proprietate și înghețarea pensiilor și salariilor (o versiune neoficială este deja la comisie iar această a ajuns la investitorii care finanțează deficitul bugetar)”, a mai scris Cîțu.Fostul premier mai spune că vor fi tăiate fondurile europene pentru România.„Propunerea CE este și de tăiere a fondurilor europene pentru România.

Vom vedea dacă din 2025 sau din 2026. După publicarea rectificării bugetare urmează și schimbarea perspectivei la NEGATIV de la agențiile de rating. (despre rectificare, mâine)”, a mai scris acesta.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ce se întâmplă cu salariile românilor: Anunţul ministrului de Finanţe

0
Bugetarii sunt prioritate zero pentru Guvernul României. Asigurarea fondurilor pentru creșterile salariale în sectorul bugetar, în valoare de 10,4 miliarde de lei, a fost principala prioritate a Guvernului la rectificarea bugetară pentru 2024, a declarat luni ministrul Finanțelor, Marcel...