luni, septembrie 23, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăDeținut evadat din duba Poliției

Deținut evadat din duba Poliției

-

Un deținut a reușit să evadeze din duba Poliției. Bărbatul a fost adus la Tribunalul București, unde urma să se judece procesul său. Într-un moment de neatenție al celor care îl însoțeau, acesta a coborât din autovehiculul respectiv și a fugit.

CITEŞTE ŞI: Filtre ale Poliţiei pentru prinderea interlopilor scandalagii din Pantelimon

Incidentul a avut loc luni dimineața, când bărbatul a fost adus la Tribunalul București. Deținutul a profitat de un moment de neatenție al polițiștilor și a coborât din dubă.

Acesta a apucat să fugă doar câțiva zeci de metri de locul în care era parcat autovehiculul.

Riscă încă un dosar penal

Deținutul a fost prins în apropiere de clădirea Tribunalului București. Pentru fapta sa, acesta riscă încă un dosar penal. În ultimele luni, cazurile de evadare s-au înmulțit. Cel mai recent a fost înregistrat în urmă cu două patru zile. Este vorba despre un tânăr de 18 ani, care era arestat la domiciliu.

Acesta a fost găsit de oamenii legii într-o gară din județul Sibiu. Pe durata măsurii arestului domiciliar, tânărul nu avea voie să părăsească locuința.

De asemenea, la finalul lunii august, un deținut a plecat în permisie de la Penitenciarul Rahova și nu s-a întors în unitate la timp. Conform legii, o astfel de faptă este considerată evadare.

Penitenciarul a sesizat Parchetul, cu mențiunea „că persoana privata de libertate nu s-a prezentat din permisiunea de ieșire din penitenciar pentru o zi”.

Ulterior, bărbatul încarcerat pentru furt a fost găsit pe Șoseaua Chitila.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ce se întâmplă cu salariile românilor: Anunţul ministrului de Finanţe

0
Bugetarii sunt prioritate zero pentru Guvernul României. Asigurarea fondurilor pentru creșterile salariale în sectorul bugetar, în valoare de 10,4 miliarde de lei, a fost principala prioritate a Guvernului la rectificarea bugetară pentru 2024, a declarat luni ministrul Finanțelor, Marcel...