luni, septembrie 23, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăFiltre ale Poliţiei pentru prinderea interlopilor scandalagii din Pantelimon

Filtre ale Poliţiei pentru prinderea interlopilor scandalagii din Pantelimon

-

În urma încărcării din Pantelimon, șase persoane au fost arestate. Alte trei implicate în conflictul de la unitatea spitalicească sunt căutate.

CITEŞTE ŞI: Poliţist prins băut la volan: A intrat cu maşina în şanţ

Astfel, polițiștii din București și Ilfov fac în continuare verificări la intrarea și ieșirea din localitate.

Bătaia din Pantelimon. Trei persoane implicate, căutate de polițiști

Conflictul ar fi pornit din cauza unor neînțelegeri dintre între două familii. Bătaia a început pe o stradă din localitate și a continuat la Spitalul Pantelimon. Polițiștii și jandarmii au identificat toate persoanele implicate în acest scandal, însă trei dintre ele nu au fost găsite încă.

Astfel, controalele în trafic continuă și luni, după ce în weekend au fost mobilizați peste 400 de angajați ai MApN în acest sens.

Autoturismele sunt verificate

În urma verificărilor de sâmbătă și duminică, oamenii legii au găsit duba folosită în timpul agresiunilor. Totodată, polițiștii au ridicat mai multe obiecte interzise din unele autoturisme oprite pe raza localității. Trei dintre agresori sunt căutați în continuare de oamenii legii. Acțiunea se desfășoară pe raza întregii localități și au fost mobilizați zeci de angajați ai MApN.

Conducerea spitalului din localitate, sancționată

După scandalul de zilele trecute, conducerea Spitalului Pantelimon a fost sancționată. De asemenea, societatea care asigura paza unității spitalicești a fost amendată. În cazul izbucnirii unor conflicte în spital, firm de pază are obligația să intervină rapid și să anunțe incidentul la 112. În total, 19 persoane au fost implicate în scandalul din Pantelimon. Șase dintre acestea au ajuns în arest, iar patru sunt internate la spital, însă rămân sub supravegherea oamenilor legii.


Ce spune avocatul persoanelor agresate în Pantelimon

Avocatul persoanelor agresate zilele trecute susține a lansat acuzații grave legate de caz. Conform acestuia, clienții făcuseră plângere pentru amenințare, însă nu ar fi fost luate măsuri. De altfel, adjunctul șefului Poliției Române a confirmat că a fost depusă o plângere în acest sens.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Senatorii au cheltuit 300.000 de euro, fără licitaţie, pe eşarfe, butoni cu pietre semipreţioase şi gadget-uri de lux

0
Senatul României a cumpărat, fără licitație, în doar câteva zile, accesorii vestimentare și gadget-uri de lux. CITEŞTE ŞI: Ciolacu, palmă pentru Iohannis: Cere PSD să nu-l lase să fie senator! Camera superioară a Parlamentului a comandat și plătit 291 de eșarfe...