luni, septembrie 23, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăCiolacu, despre droguri: Este cel mai mare flagel, iar copiii noştri trebuie...

Ciolacu, despre droguri: Este cel mai mare flagel, iar copiii noştri trebuie să ştie care sunt riscurile

-

Premierul Marcel Ciolacu a atras luni atenţia asupra consumului de droguri în rândul copiilor. Șeful Executivului a fost prezent la evenimentul „Viitorul se construieşte azi! Sănătatea unei naţiuni pleacă de la sănătatea copiilor noştri”.

„Vă rog să vă aplicaţi cu atenţie asupra unei teme esenţiale: consumul de droguri în rândul copiilor. Mai întâi ca părinte şi apoi ca prim-ministru, cred că lupta cu drogurile trebuie să treacă la un cu totul alt nivel. Şi fac apel către toate ONG-urile implicate. Trebuie să intensificăm prevenţia. Este inadmisibil ca asociaţiile care derulează campanii de prevenţie să nu aibă acces într-o şcoală, pentru că nu este bine pentru şcoala respectivă. Eu o spun foarte clar. Acesta este cel mai mare flagel, iar copiii noştri trebuie să ştie care sunt riscurile consumului de droguri şi cum să se ferească de ele”, a transmis premierul Marcel Ciolacu.

 Premierul a mai spus că i se pare normal ca Agenţia Naţională Antidrog  să fie mutată la Ministerul Sănătăţii de la Ministerul de Interne.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Senatorii au cheltuit 300.000 de euro, fără licitaţie, pe eşarfe, butoni cu pietre semipreţioase şi gadget-uri de lux

0
Senatul României a cumpărat, fără licitație, în doar câteva zile, accesorii vestimentare și gadget-uri de lux. CITEŞTE ŞI: Ciolacu, palmă pentru Iohannis: Cere PSD să nu-l lase să fie senator! Camera superioară a Parlamentului a comandat și plătit 291 de eșarfe...