marți, octombrie 22, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăFără categorieColiziune rutieră violentă în Dâmbovița

Coliziune rutieră violentă în Dâmbovița

-

Coliziune violentă pe drumul 601A din județul Dâmbovița, între două mașini. În urma impactului, o femeie, pasageră într-una dintre mașini, în vârstă de 39 de ani, a fost rănită.

Mașinile implicate în coliziiune erau conduse de două femei, una Aninoasa și cealaltă din Brezoaele. Vinovată pentru producerea accidentului ar fi șoferița din Aninoasa, de 24 de ani.

,,În urma deplasării la fața locului și din primele cercetări efectuate, politistii au constatat că o femeie de 24 de ani, din Aninoasa, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe DJ 601A, din direcția Camarasu către Brezoaele, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 37 de ani, din Brezoaele. În urma impactului, o pasageră de 39 de ani a fost rănită. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier.”, au comunicat polițiștii dâmbovițeni.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

PNL se ceartă cu PSD pe centrele antidorg: Nu a mișcat ministrul sănătății nici un deget!

0
Grupul parlamentar PNL din Camera Deputaților va depune o interpelare la adresa primului-ministru, prin care va cere explicații referitoare la intrarea în vigoare a Legii 234/2024, cea care prevede înființarea a opt centre regionale pentru tratarea celor dependenți de...