duminică, octombrie 6, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăPistol și muniție, descoperite la un bărbat din Dâmbovița

Pistol și muniție, descoperite la un bărbat din Dâmbovița

-

Un bărbat de 40 de ani, din Străoști, județul Dâmbovița, este anchetat de polițiști sub coordonarea procurorului de caz, după ce, în locuința lui au fost găsite un pistol și muniție.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găești, au pus în aplicare, marți după-amiaza, un mandat de percheziție domiciliară la un bărbat de 40 de ani, din Străoști. Polițiștii au descoperit și indisponibilizat o armă neletală supusă autorizării (pistol) și muniția aferentă.

„Activitățile au fost efectuate în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor. În cauză, se continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru documentarea întregii activități infracționale în vederea dispunerii măsurilor prevăzute de lege”, transmite IPJ Dâmbovița

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Candidatura Dianei Șoșoacă la prezidențiale a fost respinsă de CCR. „Nici măcar nu am fost citată. Este imposibil așa ceva”

0
Judecătorii Curții Constituţionale au anunţat sâmbătă că au admis, cu majoritate de voturi, contestaţiile formulate privind înregistrarea candidaturii Dianei Iovanovici-Şoşoacă la alegerile prezidențiale. Curtea Constituțională a anunțat că admis contestațiile formulate de Amalia Bellantoni și Mihai Gheorghe Ursa şi a...