duminică, octombrie 6, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăIași. Copaci căzuți, străzi și pasaje inundate în urma furtunii violente

Iași. Copaci căzuți, străzi și pasaje inundate în urma furtunii violente

-

Zeci de ieşeni au sunat la 112 în timpul unei furtuni violente care a smuls un acoperiş, a rupt crengi şi copaci.

Din cauza ploii torenţiale au fost inundate mai multe străzi şi pasaje din oraș. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi, marţi seara au fost primite aproape 50 de apeluri din partea locuitorilor care sesizau că, din cauza furtunii, sunt copaci rupţi, maşini avariate, ploaia torenţială inundand mai multe zone din oraş, potrivit digi24.ro „În această seară, în contextul manifestării fenomenelor meteorologice periculoase, aferente avertizării de cod galben de vijelii, precipitaţii cuprinse între 15 – 25 litri pe metrul pătrat, descărcări electrice şi grindină, la ISU Iaşi au fost înregistrate, până în acest moment, 47 de apeluri la numărul unic de urgenţă 112. Pompierii ieşeni au intervenit la degajarea unui acoperiş prăbuşit, evacuarea apei dintr-o locuinţă, degajare de copaci căzuţi pe autoturisme, respectiv pe partea carosabilă”, a transmis ISU Iaşi.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Candidatura Dianei Șoșoacă la prezidențiale a fost respinsă de CCR. „Nici măcar nu am fost citată. Este imposibil așa ceva”

0
Judecătorii Curții Constituţionale au anunţat sâmbătă că au admis, cu majoritate de voturi, contestaţiile formulate privind înregistrarea candidaturii Dianei Iovanovici-Şoşoacă la alegerile prezidențiale. Curtea Constituțională a anunțat că admis contestațiile formulate de Amalia Bellantoni și Mihai Gheorghe Ursa şi a...