duminică, octombrie 6, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă oră600 de oi vor fi ucise în județul Timiș

600 de oi vor fi ucise în județul Timiș

-

Autorităţile din Timiş sunt în alertă după ce un focar de pesta micilor rumegătoare a izbucnit din nou, după aproape o lună de zile într-o localitate.

Pentru a opri răspândirea bolii, autorităţile au luat mai multe măsuri de protecţie, potrivit observatornews.ro.

Focarul a apărut în satul Clopodia, comuna Jamu Mare. localitatea unde virusul a aparut şi acum o lună , fiind ucise 13.000 de oi. Acum vor fi omorâte alte aproximativ 600 de animale de la o fermă şi îngropate în condiţii de siguranţă, potrivit deciziei Centrului Local de Combatere a Bolilor Timiş. Pentru evitarea răspândirii acestui virus s-au stabilit cele două zone, una de protecţie pe o rază de 3 km în jurul focarului, adică în localitate şi zonă de supraveghere pe o rază de 25 de km în jurul focarului.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Candidatura Dianei Șoșoacă la prezidențiale a fost respinsă de CCR. „Nici măcar nu am fost citată. Este imposibil așa ceva”

0
Judecătorii Curții Constituţionale au anunţat sâmbătă că au admis, cu majoritate de voturi, contestaţiile formulate privind înregistrarea candidaturii Dianei Iovanovici-Şoşoacă la alegerile prezidențiale. Curtea Constituțională a anunțat că admis contestațiile formulate de Amalia Bellantoni și Mihai Gheorghe Ursa şi a...