sâmbătă, septembrie 28, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăSuceava. Accident rutier soldat cu doi morți

Suceava. Accident rutier soldat cu doi morți

-

Zece persoane, între care doi copii, au fost rănite, luni dimineața, în urma unui accident cu două mașini și un microbuz, în localitatea Bălcăuți, județul Suceava.

La sosirea echipajelor de intervenție de la ISU Suceava, la locul accidentului au fost identificate 10 victime dintre care doi copii, potrivit stiripesurse.ro.

Potrivit ISU Suceava, șoferii celor trei autovehicule sunt încarcerați, unul dintre ei fiind inconștient. Având în vedere numărul persoanelor implicate, s-a activat Planul Roșu de Intervenție la nivelul județului Suceava. Șoferii celor două autoturisme au fost găsiți de echipajele de salvare în stop cardio-repirator. După terminarea protocolului de resuscitare, cei doi bărbați au fost declarați decedați. Celelalte victime, cu diferite traumatisme, conștiente și cooperante, au primit îngrijiri medicale la fața locului și au fost transportate la unitățile spitaliceși de la Rădăuți și Suceava.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

George Simion, dat în judecată: Minciuna trebuie să aibă un preţ

0
Europarlamentarul PSD Dani Nica a anunțat vineri, 27 septembrie, că îl dă în judecată pe președintele AUR, George Simion, după ce acesta din urmă a lansat zvonuri în spațiul public conform cărora eurodeputatul ar deține anumite construcții hidrotehnice. CITEŞTE ŞI:...