marți, octombrie 22, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăArticol principalĂștia mici au habar pentru ce Iad se leapădă de țara natală?...

Ăștia mici au habar pentru ce Iad se leapădă de țara natală? Nu, că li se ascunde de către propriii conducători

-

Cum tot repet dinainte de 9 iunie încoace, când guvernanții PSD-PNL au comasat alegerile locale cu cele europarlamentare ca să nu se discute nimic despre mizeria care a devenit și continuă să devină, cu asupra de măsură, Uniunea Europeană, o mai repet și azi: Românii, de la cei cu țâța-n gură, până la cei cu barba sură, ca mine, de exemplu, sunt victimele unei cenzuri nemaivăzute când e să afle despre ce îi așteaptă ca, vezi Doamne, „cetățeni europeni”.

Că, deja, de la nivel înalt ni se insinuează că e RUȘINE să fii ROMÂN și să-ți vorbești limba, așa cum e ea în DEX! Dar ce zic eu rușine? E deja penal. Ziceți-i unuia ȚIGAN și o să vedeți ce pățiți Eu, autodeclarat țigan vătraș de la Vădastra, poate oi mai avea vreo scăpare, dar un român ajunge direct la Consiliul Național pentru Combatrea Discriminării (CNCD), condus din vremuri imemoriale de, surprize, surprize, un maghiar.

CNCD e o mizerie de instituție, ca și Consiliul Național al Aaudiovizualului (CNA)… Instrumente ale cenzurii impuse de sexo-marxiștii care au pus mâna pe UE, condusă de corupta Ursula von der Leyean, realeasă în fruntea CE în urlalele PSD, PNL și USR.

Păi, cum să trimiteți, băi nemernicilor de la Comistetul Olimpic și Sportiv Român, atleții noștri la Paris cu tricouri pe care scria „Team Romania”, nu „Echipa România”…? Cam despre asta vorbesc, dar nenorocirea e la scară mult mai mare.

Citește și În ce limbă bate „inima României” la Jocurile Olimpice de la Paris? Fără pic de respect pentru „Team România”

A dispărut, de pe televizoare, și reclama aia agresivă și ipocrită: „Sunt cetățean european și am drepturi!”. Ca să ne iasă complet din cap că avem drepturi și libertăți!

După ce foștii creștin-democrați europeni s-au alăturat, trup și suflet mințindu-și cu imensă nerușinare electoratul, progresismului extremei-stângi reprezentate de când s-a înființat UE de către social-democrați, în realitate niște comuniști mascați, nu a mai fost nevoie nici să ne mintă frumos, că cetățenii europeni mai au drepturi…

Ăia, care nu au fost încă spălați pe creier, și protestează că drepturile și libertățile lor fundmentale le sunt răpite zi cu zi și pas cu pas, sunt etichetați, hodornc-tronc, „EXTREMIȘTI de DREAPTA”, tocmai buni de băgat la pușcărie, pentru „deviaționism”, ca în anii 1950…

Dar de unde-mi veni să-mi răcesc iarăși gura cu toate astea?

De la un sondaj CURS realizat în perioada aprilie-iunie 2024 la comanda Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse.

Nu am eu pic de încredere în sondajele ăstora, dar aici, nefiind vorba de alegeri, nu văd de ce ar minți prea tare…

Plecarea din țară rămâne una din priorităţile tinerilor români, între 14 şi 35 de ani. Conform sondajului, 25% din tinerii chestionați spun că ar pleca temporar din țară, pentru a lucra acolo, 13% spun că ar pleca la studii, iar 10% spun că ar părăsi definitiv România.

Ok, România nu e Raiul pe Pământ, e vai capul ei și al nostru, dar vă asigur, dragi tineri, care degrabă vreți să scăpați de ea, că în fosta „Lume Liberă” de la Vest e Iadul!

Apropo, v-ați uitat  la festivitățile de deschidere și închidere ale Jocurilor Olimpice de la Paris?

A, poate unora vi s-a părut frumos, ca la UNTOLD…  Ce să vă urez, în cazul ăsta, decât să vă păziți spatele?!

N. B.1 Nu tinerii ăștia care habar n-au pe ce lume trăiesc sunt principalii vinovați, ci noi, părinții și bunicii lor, care am permis ca sistemul de învățământ românesc să producă un procent uriaș de idioți utili reinstaurării comunismului… Nu doar la noi, ci la nivel planetar și sub alt nume.

N. B. 2 În ultimii 10 ani, au părăsit anual România în medie peste 115.000 tineri, potrivit INS. Cât despre cei care emigrează definitiv și au vârsta de 15-35 de ani, anul trecut s-a înregistrat un record de peste 20.000 de emigranti definitiv, dublu față de media obișnuită de 9-10.000 de plecări anuale.

Mulțumim Iohannis, mulțumim Ciucă, mulțumim Ciolacu! Mulțumim UE!

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

PNL se ceartă cu PSD pe centrele antidorg: Nu a mișcat ministrul sănătății nici un deget!

0
Grupul parlamentar PNL din Camera Deputaților va depune o interpelare la adresa primului-ministru, prin care va cere explicații referitoare la intrarea în vigoare a Legii 234/2024, cea care prevede înființarea a opt centre regionale pentru tratarea celor dependenți de...