duminică, octombrie 6, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăSibiu. Adolescent în stare gravă după ce s-a electrocutat acasă!

Sibiu. Adolescent în stare gravă după ce s-a electrocutat acasă!

-

Un adolescent de 15 ani din judeţul Sibiu este în stare gravă după ce s-a s-a electrocutat, luni în podul casei, intervenind asupra unui panou al reţelei de electricitate

. El a fost găsit inconştient de către echipajele medicale, fiind resuscitat, iar un elicopter SMURD l-a dus la Târgu Mureş, potrivit observatornews.ro.

”La data de 12 august, în jurul orei 11.20, prin apel 112, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul că o persoană de sex masculin s-ar fi electrocutat, într-un imobil din localitatea Valchid, comună Merghindeal. Din primele cercetări efectuate de către poliţişti s-a stabilit că, în cursul acestei zile, în jurul orei 11.20, un minor în vârstă de 15 ani, din localitatea Valchid, în timp ce se afla la domiciliu, s-ar fi deplasat în podul casei şi ar fi intervenit asupra unui panou al reţelei de electricitate, moment în care s-a electrocutat”, a transmis, luni, IPJ Sibiu. Echipajele medicale l-au găsit pe minor în stare de inconştienţă, fiindu-i aplicate manevre de resuscitare la care minorul a răspuns. Băiatul a fost preluat de elicopterul SMURD şi transportat la spitalul din Tg. Mureş.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Candidatura Dianei Șoșoacă la prezidențiale a fost respinsă de CCR. „Nici măcar nu am fost citată. Este imposibil așa ceva”

0
Judecătorii Curții Constituţionale au anunţat sâmbătă că au admis, cu majoritate de voturi, contestaţiile formulate privind înregistrarea candidaturii Dianei Iovanovici-Şoşoacă la alegerile prezidențiale. Curtea Constituțională a anunțat că admis contestațiile formulate de Amalia Bellantoni și Mihai Gheorghe Ursa şi a...