duminică, octombrie 6, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăOlt. Biciclist accidentat mortal de o ambulanţă privată

Olt. Biciclist accidentat mortal de o ambulanţă privată

-

Un bărbat de 39 de ani a murit după ce a fost accidentat de o ambulanţă privată, în judetul Olt.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Joi, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Județean 604, în afara localității Vișina a avut loc un eveniment rutier, potrivit observatornews.ro.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Corabia. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 66 de ani, din municipiul Caracal, județul Olt, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi acroșat un biciclist. Este vorba de un bărbat de 39 de ani, din aceeași localitate. În urma coliziunii, biciclistul a murit. Şoferul a fost testat atât cu aparatul etilotest, cât și cu aparatul DrugTest, rezultatele fiind negative. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Candidatura Dianei Șoșoacă la prezidențiale a fost respinsă de CCR. „Nici măcar nu am fost citată. Este imposibil așa ceva”

0
Judecătorii Curții Constituţionale au anunţat sâmbătă că au admis, cu majoritate de voturi, contestaţiile formulate privind înregistrarea candidaturii Dianei Iovanovici-Şoşoacă la alegerile prezidențiale. Curtea Constituțională a anunțat că admis contestațiile formulate de Amalia Bellantoni și Mihai Gheorghe Ursa şi a...