duminică, octombrie 6, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăPatru marinari morți în urma unui incendiu produs pe o navă în...

Patru marinari morți în urma unui incendiu produs pe o navă în Portul Midia

-

Patru marinari au murit, joi, în urma unui incendiu produs pe o navă la Șantierul Naval Midia. Incendiul a fost lichidat, dar pompierii au găsit două persoane decedate.

Este vorba de doi marinari care au fost prinși înăuntrul navei în momentul în care a izbucnit incendiul, în jurul orei 14:30, potrivit digi24.ro.

Pompierii caută încă victime, deoarece martorii spun că pe navă s-ar fi aflat mai multe persoane. Deocamdată nu se cunoaște naționalitatea persoanelor care au murit. Incendiul a izbucnit în compartimentul motor al unei nave aflate la reparație în șantierul de la Midia. „Intervenim pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o navă, aflată în reparații, la cheu, în șantierul naval Midia. Forțele alocate sunt următoare: 6 mașini de stingere, o autoscară, 2 smurd și o autospecială pentru transport personal și victime multiple. Colegii au realizat dispozitive de căutare/salvare a 4 persoane posibil surprinse la interior. Misiunea este în dinamica, revin cu informații”, transmitea ISU Constanța.Pompierii au identificat până acum 2 victime, acestea fiind decedate. De asemenea, continuă căutarea a celorlalte două persoane date dispărute.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Candidatura Dianei Șoșoacă la prezidențiale a fost respinsă de CCR. „Nici măcar nu am fost citată. Este imposibil așa ceva”

0
Judecătorii Curții Constituţionale au anunţat sâmbătă că au admis, cu majoritate de voturi, contestaţiile formulate privind înregistrarea candidaturii Dianei Iovanovici-Şoşoacă la alegerile prezidențiale. Curtea Constituțională a anunțat că admis contestațiile formulate de Amalia Bellantoni și Mihai Gheorghe Ursa şi a...