duminică, octombrie 6, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăUn șef de post a fost găsit mort în birou. Avea 28...

Un șef de post a fost găsit mort în birou. Avea 28 de ani

-

Dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județan Vâlcea a fost sesizat prin apel 112 de către o femeie, cu privire la faptul că șeful Postului de Poliție Roșiile a fost găsit decedat. Din primele informații, s-ar fi sinucis, împușcându-se cu arma din dotare.

De îndată, s-a constituit o echipa operativă, care, împreună cu procurorul de caz, au stabilit că cele sesizate se confirmă, bărbatul fiind găsit inconștient pe canapeaua din interiorul postului de poliție.

Din păcate, echipajul medical de la fața locului a constatat decesul acestuia, trupul neînsuflețit fiind preluat și transportat la Serviciul de Medicină Legală Vâlcea, în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, este vorba de un bărbat, de 28 de ani, absolvent al Școlii de Agenți de Poliție Vasile „Lascăr Campina”, promoția decembrie 2017.

Potrivit unor surse judiciare, poliţistul, în vârstă de 28 de ani, s-ar fi împuşcat în cap cu arma din dotare.

Acesta a fost declarat apt psihologic, la data de 21.12.2021, pentru ocuparea postului.

Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor și cauzelor în care a avut loc evenimentul.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Candidatura Dianei Șoșoacă la prezidențiale a fost respinsă de CCR. „Nici măcar nu am fost citată. Este imposibil așa ceva”

0
Judecătorii Curții Constituţionale au anunţat sâmbătă că au admis, cu majoritate de voturi, contestaţiile formulate privind înregistrarea candidaturii Dianei Iovanovici-Şoşoacă la alegerile prezidențiale. Curtea Constituțională a anunțat că admis contestațiile formulate de Amalia Bellantoni și Mihai Gheorghe Ursa şi a...