luni, octombrie 7, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăTânăr prins la volan pe Autostrada A0 cu 200 de kilometri pe...

Tânăr prins la volan pe Autostrada A0 cu 200 de kilometri pe oră

-

Un tânăr de 28 de ani a fost amendat şi a rămas fără permis pentru trei luni după ce a fost prins de poliţiştii din Ilfov conducând pe Autostrada A0 cu o viteză de 200 de kilometri pe oră.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ilfov a transmis că poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada A2 au observat în trafic, pe autostrada A0, la kilometrul 60, un conducător auto, în vârstă de 28 de ani, potrivit observatornews.ro

Acesta circula cu viteza de 200 de km/h pe un tronson de drum pentru care limita legală maximă de viteză este de 130 km/h. Conducătorul auto a fost oprit din trafic de către poliţiştii rutieri pentru a evita producerea unui eveniment rutier. El a fost amendat, conform O.U.G. 195/2002, cu 1.485 de lei. Ca măsură complementară i s-a suspendat exercitarea dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Candidatura Dianei Șoșoacă la prezidențiale a fost respinsă de CCR. „Nici măcar nu am fost citată. Este imposibil așa ceva”

0
Judecătorii Curții Constituţionale au anunţat sâmbătă că au admis, cu majoritate de voturi, contestaţiile formulate privind înregistrarea candidaturii Dianei Iovanovici-Şoşoacă la alegerile prezidențiale. Curtea Constituțională a anunțat că admis contestațiile formulate de Amalia Bellantoni și Mihai Gheorghe Ursa şi a...