luni, octombrie 7, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăLanț de accidente pe Autostrada Soarelui

Lanț de accidente pe Autostrada Soarelui

-

Un accident s-a produs, joi dimineață, pe Autostrada Soarelui, langa Podul Fetești. Au fost implicate opt autoturisme.

Un alt accident, cu cinci autoturisme implicate, a avut loc la kilometrul 183, în zona localității Medgidia. Accidentele nu s-au soldat cu victime, potrivit stiripesurse.ro.

Pe Autostrada A2, sensul București-Constanța, 8 autoturisme au fost implicate într-o tamponare față-spate, traficul rutier fiind restricționat pe banda a doua a sensului de mers către Constanța, în apropiere de Pod Fetești, informează Centrul Infotrafic. La kilometrul 183, în zona localității Medgidia, județul Constanța, pe același sens de mers, s-a produs o altă tamponare față-spate între cinci autoturisme, fiind restricționat traficul rutier pe a doua bandă.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Candidatura Dianei Șoșoacă la prezidențiale a fost respinsă de CCR. „Nici măcar nu am fost citată. Este imposibil așa ceva”

0
Judecătorii Curții Constituţionale au anunţat sâmbătă că au admis, cu majoritate de voturi, contestaţiile formulate privind înregistrarea candidaturii Dianei Iovanovici-Şoşoacă la alegerile prezidențiale. Curtea Constituțională a anunțat că admis contestațiile formulate de Amalia Bellantoni și Mihai Gheorghe Ursa şi a...