luni, octombrie 7, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăSatu Mare. Medic cunoscut mort în urma unui accident rutier

Satu Mare. Medic cunoscut mort în urma unui accident rutier

-

Accident foarte grav în județul Satu Mare, soldat cu o victimă. Este vorba de un bărbat, în vârstă de circa 40 de ani, de profesie medic de familie.

Acesta are cabinetul chiar pe raza comunei Bârsău și s-ar fi întors de la un consult medical la domiciliul unui pacient. El era singurul medic de pe raza comunei Bârsău, fiind ajutat de către două asistente, potrivit stiripesurse.ro.

Victima se afla la volanul unui autoturism decapotabil, a pierdut controlul volanului și a ieșit de pe drum. Conducătorul auto, care se afla singur în mașină, a fost aruncat din habitaclu. O asistentă medicală care era în trecere a intervenit pe loc până când la locul accidentului au ajuns echipajele medicale de urgență. În urma impactului a fost rănit foarte grav, fiind inconștient, fără semne vitale. Echipajele medicale ajunse la fața locului au început manevrele de resuscitare asupra victimei,dar fără succes. Au intervenit și pompierii militari de la Secția Fărcașa, din județul Maramureș. Polițiștii au demarat primele cercetări la fața locului pentru a stabili dinamica producerii accidentului. Polițiștii mai încearcă să stea de vorbă și cu eventualii martori oculari.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Candidatura Dianei Șoșoacă la prezidențiale a fost respinsă de CCR. „Nici măcar nu am fost citată. Este imposibil așa ceva”

0
Judecătorii Curții Constituţionale au anunţat sâmbătă că au admis, cu majoritate de voturi, contestaţiile formulate privind înregistrarea candidaturii Dianei Iovanovici-Şoşoacă la alegerile prezidențiale. Curtea Constituțională a anunțat că admis contestațiile formulate de Amalia Bellantoni și Mihai Gheorghe Ursa şi a...