vineri, octombrie 18, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăSectorul 5. Se lucrează la modernizarea străzilor Petre Păun și Făt Frumos

Sectorul 5. Se lucrează la modernizarea străzilor Petre Păun și Făt Frumos

-

Reprezentanții companiei Infrastructură S5 anunță că a montat garduri metalice pe străzile Petre Păun și Fătă Frumos.

„Comunitatea noastră se bucură de un aspect mai îngrijit. Echipa noastră a montat garduri metalice pe străzile Petre Păun și Făt Frumos.

Gardurile noi le înlocuiesc pe cele deteriorate oferind astfel beneficii precum: siguranță crescută, durabilitate, protecția spațiilor verzi și estetică modernă”, mai transmite compania de infrastructură a Primăria Sectorului 5.

Lucrări de modernizare sunt și în alte zone. Zilele trecute, Infrastructură S5 anunța că lucrările de modernizare pe Aleea Livezilor sunt în plină desfășurare.

Se lucrează la reparații ale carosabilului pentru o circulație mai sigură, se crează locuri noi de parcare, se montează borduri noi pentru trotuare și sfere de delimitare a zonei pietonale, se montează stâlpi de iluminat moderni.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ciolacu: Anul acesta România va intra în Schengen terestru

0
Premierul Marcel Ciolacu a anunțat că anul acesta România va intra în Schengen şi cu graniţele terestre. „Am rezolvat Schengen-ul, după un eşec a fostului prim-ministru, maritim şi terestru, şi până la sfârşitul anului o să închidem şi terestru”, a...