duminică, octombrie 6, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăGiurgiu. Bărbat prins la volan cu o alcoolemie record și fără permis

Giurgiu. Bărbat prins la volan cu o alcoolemie record și fără permis

-

Un bărbat de 35 de ani a fost prins de polițiștii din Giurgiu la volan cu o alcoolemie de 1,34 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Oamenii legii au descoperit că acesta nu avea permis, numerele de înamtriculare ale maşinii pe care o conducea fiind retrase, potrivit digi24.ro.

Bărbatul are acum dosar penal. Bărbatul de 35 de ani a fost prins la volan în timp ce circula pe o stradă din Giurgiu. „La data de 6 iulie a.c., ora 15.50, pe strada Tineretului, din municipiul Giurgiu a fost depistat un bărbat, de 35 de ani, în timp ce conducea un autoturism. Testarea cu aparatul etilotest a indicat valoarea de 1,34 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital, pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, a transmis IPJ Giurgiu. S-a constatat că bărbatul în cauză nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul condus avea plăcuţele cu numărul de înmatriculare retrase. „Poliţiştii au întocmit un dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice, conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul ale cărui plăcuţe cu numărul de înmatriculare au fost retrase”, a mai transmis sursa citată.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ciolacu şi-a depus candidatura pentru Cotroceni:„Planul pentru România este bazat pe cinci priorități naționale”

0
Președintele PSD Marcel Ciolacu și-a depus sâmbătă candidatura la președinția României fiind convins că România are nevoie de o schimbare. „A venit timpul să privim cu echilibru și responsabilitate această demnitate în statul român”, a spus liderul PSD. „Vin în...