sâmbătă, octombrie 5, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăCluj- Napoca. Adolescent arestat preventiv pentru tâlhărie calificată

Cluj- Napoca. Adolescent arestat preventiv pentru tâlhărie calificată

-

Un adolescent de 16 ani din Cluj-Napoca a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. El a fost acuzat de tâlhărie calificată în formă continuată.

În interval de 20 de minute a atacat trei tineri pe stradă, cu un obiect ascuţit. De la unul dintre ei a reuşit să fure bani, potrivit digi24.ro.

„La data de 5 iulie a.c., în jurul orei 17.10, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că un tânăr de 16 ani, din municipiul Cluj-Napoca, ar fi încercat să obţină bani de la doi tineri, prin ameninţare cu un obiect tăietor-înţepător. La aceeaşi dată, în jurul orei 17.30, şi-ar fi continuat rezoluţia infracţională şi ar fi reuşit să obţină, prin aceeaşi metodă, de la o altă persoană, 100 de lei”, a transmis IPJ Cluj. Adolescentul a fost depistat în municipiul Cluj-Napoca. „În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în cursul acestei zile a fost prezentat instanţei, care a emis un mandat de arestare preventivă pe numele acestuia, pentru 30 de zile”, a mai transmis sursa citată.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ciolacu şi-a depus candidatura pentru Cotroceni:„Planul pentru România este bazat pe cinci priorități naționale”

0
Președintele PSD Marcel Ciolacu și-a depus sâmbătă candidatura la președinția României fiind convins că România are nevoie de o schimbare. „A venit timpul să privim cu echilibru și responsabilitate această demnitate în statul român”, a spus liderul PSD. „Vin în...