duminică, septembrie 29, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăDolj. Bărbat arestat preventiv pentru furt de motorină

Dolj. Bărbat arestat preventiv pentru furt de motorină

-

Un bărbat de 29 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de furtul unei tone de motorină din rezervoarele a patru excavatoare aflate pe un şantier în judeţul Dolj.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au anunţat că un bărbat de 29 de ani din comuna Gherceşti este anchetat pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat. ”În fapt, în perioada 01-07 mai, aflându-se pe un şantier în lucru, din comuna Gherceşti, acesta ar fi sustras aproximativ 1.000 de litri de motorină din rezervoarele a patru excavatoare staţionate, prin forţarea capacelor şi tăierea furtunului de alimentare. Totodată, bărbatul este bănuit că a condus un autoturism cu un număr fals de înmatriculare pe drumurile publice din comuna Gherceşti şi fără a poseda permis de conducere”, au afirmat poliţiştii, potrivit observatornews.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

George Simion, dat în judecată: Minciuna trebuie să aibă un preţ

0
Europarlamentarul PSD Dani Nica a anunțat vineri, 27 septembrie, că îl dă în judecată pe președintele AUR, George Simion, după ce acesta din urmă a lansat zvonuri în spațiul public conform cărora eurodeputatul ar deține anumite construcții hidrotehnice. CITEŞTE ŞI:...