sâmbătă, septembrie 28, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăTrei băieţi înghiţiţi de ape, la scăldat

Trei băieţi înghiţiţi de ape, la scăldat

-

Un copil de 10 ani din oraşul Liteni, judeţul Suceava, a dispărut în apele Siretului. El plecase singur de acasă pentru a se răcori, dar nu și-a seama de pericolul la care se expune.

Când nu a mai venit acasă, familia a sunat de urgenţă la serviciul 112. Pompierii au venit la faţa locului şi au descoperit pe mal hăinuţele copilului. Cu ajutorul unor bărci pneumatice, salvatorii l-au căutat pe copil până la seară, dar nu l-au găsit. Căutările vor fi reluate în această dimineaţă. Acesta nu este singurul caz. Joi, un adolescent de 15 ani din Lugoj care a intrat în râul Timiş a fost luat de curenţii apelor. Iar un copil de 13 ani, din oraşul Sânnicolau Mare, judeţul Timiş, s-a înecat în canalul Aranca. Ambii au fost gășiţi de pompierii salvatori, dar în ciuda manevrelor de resuscitare, au fost declaraţi decedaţi, potrivit observatornews.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

George Simion, dat în judecată: Minciuna trebuie să aibă un preţ

0
Europarlamentarul PSD Dani Nica a anunțat vineri, 27 septembrie, că îl dă în judecată pe președintele AUR, George Simion, după ce acesta din urmă a lansat zvonuri în spațiul public conform cărora eurodeputatul ar deține anumite construcții hidrotehnice. CITEŞTE ŞI:...