sâmbătă, septembrie 28, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăSimion face scandal după ce s-a decis trimiterea unui sistem Patriot în...

Simion face scandal după ce s-a decis trimiterea unui sistem Patriot în Ucraina: România nu are de ce să intre în războaiele altora!

-

Liderul AUR George Simion condamnă în termeni duri decizia membrilor CSAT de a dona către Ucraina un sistem PATRIOT.

CITEŞTE ŞI: Președintele Klaus Iohannis își retrage candidatura de la șefia NATO

„România nu are de ce să intre în războaiele altora”, spune George Simion.

„Condamn în termenii cei mai duri decizia președintelui Iohannis și a CSAT de astăzi de a renunța la apărarea de tip Patriot pentru România și de a acorda acest sprijin pentru Ucraina. Ca președinte al României, nu voi implica țara noastră și nu voi expune românii la niciun tip de război. România nu are de ce să intre în războaiele altora. România trebuie să investească în propriile capacități de apărare”, a spus George Simion într-un videoclip postat pe Facebook.

România donează un sistem Patriot Ucrainei. S-a decis în CSAT

Ministerul Apărării Naționale a prezentat Consiliului Suprem de Apărare a Țării o analiză detaliată privind situația operaționalizării celor patru sisteme PATRIOT, derularea programului de înzestrare cu celelalte trei sisteme, importanța operațională a acestora la nivel național și aliat, precum și impactul generat de un eventual transfer al unui sistem.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

George Simion, dat în judecată: Minciuna trebuie să aibă un preţ

0
Europarlamentarul PSD Dani Nica a anunțat vineri, 27 septembrie, că îl dă în judecată pe președintele AUR, George Simion, după ce acesta din urmă a lansat zvonuri în spațiul public conform cărora eurodeputatul ar deține anumite construcții hidrotehnice. CITEŞTE ŞI:...