sâmbătă, septembrie 28, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăFată de 13 ani căutată de polițiștii din Vrancea

Fată de 13 ani căutată de polițiștii din Vrancea

-

O fată în vârstă de 13 ani din judeţul Vrancea este căutată de poliţişti după ce a plecat de acasă, din comuna Vultura, şi nu a mai revenit.

„La data de 19 iunie 2024, ora 20.44, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că, în jurul orei 20.20, Răducan Ana Maria, în vârstă de 13 ani, a plecat voluntar de la domiciliul ei din comuna Vulturu şi nu a mai revenit”, a anunţat IPJ Vrancea. Fata are o înălţime de 1,55 metri, o greutate de 49 kilograme, păr lung şaten, ochi căprui. La momentul plecării, ea era îmbrăcată cu tricou alb, blugi albi şi adidaşi negri. Persoanele care deţin informaţii utile în vederea găsirii adolescentei sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la 112, potrivit digi24.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

George Simion, dat în judecată: Minciuna trebuie să aibă un preţ

0
Europarlamentarul PSD Dani Nica a anunțat vineri, 27 septembrie, că îl dă în judecată pe președintele AUR, George Simion, după ce acesta din urmă a lansat zvonuri în spațiul public conform cărora eurodeputatul ar deține anumite construcții hidrotehnice. CITEŞTE ŞI:...