sâmbătă, septembrie 28, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăO femeie a amenințat că dă foc Primăriei Ploiești: a stropit în...

O femeie a amenințat că dă foc Primăriei Ploiești: a stropit în interior cu benzină

-

O femeie de 49 de ani a încercat să incendieze clădirea, nemulțumită că nu primește o locuință socială. Ea a fost reţinută pentru 24 de ore, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

Femeia a intrat în sediul primăriei și a vărsat benzină în incinta clădirii, amenințând că va da foc dacă nu va primi locuinţă socială din partea municipalităţii.

„Poliţiştii Secţiei nr. 1 de Poliţie au fost fost sesizaţi despre faptul că o femeie ar fi încercat să incendieze o clădire din Municipiul Ploieşti. Din primele verificări a reieşit faptul că o femeie de 49 de ani, din municipiul Ploieşti, ar fi intrat în sediul unei instituţii publice din municipiul Ploieşti şi ar fi vărsat un lichid inflamabil în incinta acesteia. Femeia în cauză ar fi exprimat faptul că intenţionează să incendieze clădirea”, a transmis ISU Prahova.

Femeia fost imobilizată de către lucrătorii Poliţiei Locale prezenţi în clădire, fiind apoi preluată de poliţişti şi dusă la audieri.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la distrugere.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

George Simion, dat în judecată: Minciuna trebuie să aibă un preţ

0
Europarlamentarul PSD Dani Nica a anunțat vineri, 27 septembrie, că îl dă în judecată pe președintele AUR, George Simion, după ce acesta din urmă a lansat zvonuri în spațiul public conform cărora eurodeputatul ar deține anumite construcții hidrotehnice. CITEŞTE ŞI:...