sâmbătă, septembrie 28, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăFirea anunţă că pleacă la Parlamentul European după ce a pierdut alegerile...

Firea anunţă că pleacă la Parlamentul European după ce a pierdut alegerile la Primăria Capitalei

-

Senatoarea PSD Gabriela Firea a declarat, vineri, că va merge ca europarlamentar, la Bruxelles, după rezultatul alegerilor din 9 iunie.

CITEŞTE ŞI: Cererea de judecare a lui Vlad Pascu pentru omor calificat, respinsă

Gabriela Firea a fost întrebată la Braşov dacă va merge la europarlamentar la Bruxelles.

„Cu siguranţă şi cu ceilalţi colegi ai mei. Cred că toată munca mea din această perioadă şi din perioada anterioară înseamnă că dacă toţi colegii mei au acceptat şi m-au votat în Consiliul Politic Naţional să fiu pe această listă înseamnă că am meritat”, a răspuns Gabriela Firea.

Ea a subliniat că nu se dă niciun premiu politic, fără muncă şi toate aşa-zisele premii politice sunt pe muncă şi pe rezultate.

„Doresc să reprezint cu cinste şi onoare”

„Nu se dă, să ştiţi, niciun premiu aşa, politic, fără muncă. Toate aşa-zisele premii politice sunt pe muncă şi pe rezultate.

Vom merge acolo, vom face echipă bună, vom reprezenta România. Doresc să reprezint cu cinste şi onoare”, a mai spus preşedintele Organizaţiei PSD Bucureşti. Liderii social democrați s-au reunit vineri în localitatea brașoveană Sâmbăta de Sus pentru a discuta strategia partidului pentru alegerile prezidențiale și parlamentare din toamnă.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

George Simion, dat în judecată: Minciuna trebuie să aibă un preţ

0
Europarlamentarul PSD Dani Nica a anunțat vineri, 27 septembrie, că îl dă în judecată pe președintele AUR, George Simion, după ce acesta din urmă a lansat zvonuri în spațiul public conform cărora eurodeputatul ar deține anumite construcții hidrotehnice. CITEŞTE ŞI:...