sâmbătă, septembrie 28, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăHunor nu îşi ”face probleme” că UDMR nu ar trece pragul electoral...

Hunor nu îşi ”face probleme” că UDMR nu ar trece pragul electoral anul viitor

-

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, spune că nu îşi „face probleme” cu privire la faptul că partidul pe care îl conduce ar putea să nu depăşească pragul electoral la alegerile de anul viitor.

”Nu îmi fac eu astfel de probleme. Văd sondajele, de când în politică, de fiecare dată UDMR-ul e cotat la 4, la 5, la 6, vă daţi seama, pe un eşantion de 1.200 de persoane, maxim, sunt 60 maghiari din România. De acolo ce să dai? Sigur, vin ei cu echilibrare, nu ştiu ce, dar nu… Noi am făcut sondajul nostru, facem sondajul nostru, eu mă uit doar la ce fac eu şi ştiu ce am de făcut. În rest, nu comentez eu sondajele altora”, a afirmat Kelemen, potrivit News.ro.

Despre o eventuală alianţă într-o dreaptă unită, Kelemen a răspuns: ”Nu. Noi am mers de fiecare dată pe listele noastre şi vom merge. Identitatea politică nu pot să dizolv eu pe chestiuni conjuncturale şi de moment”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

George Simion, dat în judecată: Minciuna trebuie să aibă un preţ

0
Europarlamentarul PSD Dani Nica a anunțat vineri, 27 septembrie, că îl dă în judecată pe președintele AUR, George Simion, după ce acesta din urmă a lansat zvonuri în spațiul public conform cărora eurodeputatul ar deține anumite construcții hidrotehnice. CITEŞTE ŞI:...