sâmbătă, septembrie 28, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăCopil de doi ani, lăsat nesupravegheat, lovit de o mașină în Galați

Copil de doi ani, lăsat nesupravegheat, lovit de o mașină în Galați

-

Un copil de doi ani ani, lăsat nesupravegheat, a traversat strada prin loc nepermis și a fost accidentat de o mașină, condusă de o șoferiță de 24 de ani din Galați.

Accidentul a avut loc luni seară, în jurul orei 19:20, pe strada Laminoriștilor, din municipiul Galați.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați au stabilit că o tânără, cu vârsta de 24 de ani, din municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe strada Laminoriștilor, dinspre strada Stadionului către strada Costache Conache, ar fi acroșat și rănit un minor, cu vârsta de 2 ani, care s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc nepermis fără a se afla sub supravegherea vreunui adult.

„Minorul a fost transportat la spital de către conducătoarea auto, acesta rămânând internat pentru investigații medicale suplimentare.

La testarea alcoolscop, rezultatul a fost negativ, iar polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunile de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, a anunțat IPJ Galați.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

George Simion, dat în judecată: Minciuna trebuie să aibă un preţ

0
Europarlamentarul PSD Dani Nica a anunțat vineri, 27 septembrie, că îl dă în judecată pe președintele AUR, George Simion, după ce acesta din urmă a lansat zvonuri în spațiul public conform cărora eurodeputatul ar deține anumite construcții hidrotehnice. CITEŞTE ŞI:...