duminică, septembrie 29, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăUn bărbat a băut un litru de bere şi a plecat... să...

Un bărbat a băut un litru de bere şi a plecat… să exerseze parcarea laterală

-

Șoferul a reuşit să provoace şi un accident și a fost condamnat pentru infracţiuni la regimul circulaţiei înainte să aibă permisul de conducere în buzunar.

CITEŞTE ŞI: Un interlop eliberat condiţionat, săltat de poliţie după ce a păcălit o femeie cu mii de euro! Era urmărit naţional

Cazul provine din luna august a anului 2018, când poliţiştii Secţiei au fost sesizaţi că la marginea satului Cercu din comuna ieșeană Bârnova s-a răsturnat cu un Volkswagen.

Polițiștii l-au găsit pe șofer, Maricel Butnaru, lângă mașina avariată, acesta recunoscând nu numai că a consumat alcool, ci și că nu are permis de conducere. Alcoolemia a fost stabilită la aproximativ 1,1‰ în sânge.

În timpul cercetărilor, el le-a spus polițiștilor că urma să dea proba practică pentru obținerea permisului de conducere, motiv pentru care s-a decis să exerseze parcarea laterală. A condus pe islazul satului, apoi pe un drum forestier, iar când a ajuns în sat, într-o curbă, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat. În timp ce se chinuia cu un nepot să repună mașina pe roți, au venit și polițiștii.

Judecat

A fost judecat pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis.

Lipsa antecedentelor penale, ca şi vârsta de doar 32 de ani au contribuit şi ele la o pedeapsă de un an de închisoare, dar cu suspendarea executării pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani, decizie care nu este definitivă.

„Conform caracterizărilor, reiese că acesta are un comportament bun în societate, nu este cunoscut ca fiind o persoană consumatoare de băuturi alcoolice, este un practicant al bisericii ortodoxe, ajutând la lucrări de construire a bisericii”, au mai reţinut magistraţii Judecătoriei, scrie ziaruldeiasi.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

George Simion, dat în judecată: Minciuna trebuie să aibă un preţ

0
Europarlamentarul PSD Dani Nica a anunțat vineri, 27 septembrie, că îl dă în judecată pe președintele AUR, George Simion, după ce acesta din urmă a lansat zvonuri în spațiul public conform cărora eurodeputatul ar deține anumite construcții hidrotehnice. CITEŞTE ŞI:...