marți, octombrie 8, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăBărbatul care şi-a tăiat nevasta în sediul Judecătoriei, propus pentru arestare!

Bărbatul care şi-a tăiat nevasta în sediul Judecătoriei, propus pentru arestare!

-

Bărbatul care a tăiat o femeie în zona feţei, într-o sală a Judecătoriei Constanţa, a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat, vineri, instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

CITEŞTE ŞI: Sectorul 5. Clădirea Judecătoriei Sectorului 3, palat al lui Mihalache Ghica

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa a informat că bărbatul a fost reţinut, joi seara, de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Constanţa, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă.

Propus pentru arestare

„Acesta este cercetat, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea, fără drept, de obiecte periculoase”, se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa. Conform sursei citate, în ziua în curs bărbatul urmează să fie prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Joi, o femeie, de 33 de ani, a fost tăiată pe faţă cu un cuţit, de către fostul concubin, de 44 de ani, în timp ce ambele persoane se aflau într-o sală de judecată a Judecătoriei Constanţa. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, fiind conştientă şi cooperantă, iar agresorul a fost preluat de poliţişti.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ce ar face Ciucă cu Rareş Bogdan

0
Într-o situație ipotetică, dacă ar fi să aleagă dintre Klaus Ioahnnis și Rareș Bogdan pe cine să arunce din barcă, la rechini, Nicolae Ciucă a răspuns fără ezitare că pe europrarlamemtar. CITEŞTE ŞI: Rareş Bogdan intervine în scandalul respingerii Dianei...