duminică, octombrie 6, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăPonta face mişto de Băsescu după ce a fost pus să sufle...

Ponta face mişto de Băsescu după ce a fost pus să sufle în etilotest: Dacă îl puneau în 2009 … poate „trăiam bine”!

-

Fostul premier Victor Ponta a reacționat savuros după ce fostul președinte Traian Băsescu a făcut un mic accident de circulație în București. Băsescu a declarat pentru PRO TV că a lovit o altă mașină cu oglinda mașinii.

Totuși, fostul șef de stat a fost pus să sufle în etilotest, moment taxat rapid de Ponta.

CITEŞTE ŞI: Băsescu, accident rutier în București: „Am acroșat un semafor cu oglinda”

Prea tarziu acum / daca il puneau in 2009 … poate „traiam bine”, a scris Ponta pe Facebook.

Implicat într-un accident uşor

Fostul președinte Traian Băsescu a fost implicat într-un accident ușor, susțin surse din rândul anchetatorilor. El ar fi lovit o mașină care era parcată și apoi s-a prezentat la sediul Poliției. Băsescu a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind zero, precizează sursele. Accidentul a avut loc duminică. Sursele susțin că Traian Băsescu s-a dus la sediul Biroului Accidente Ușoare din cadrul Brigăzii Rutiere. El a declarat că în timpul unei manevre a lovit cu oglinda autoturismului, oglinda unui alt autovehicul, care era parcat. Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero, au precizat sursele.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Candidatura Dianei Șoșoacă la prezidențiale a fost respinsă de CCR. „Nici măcar nu am fost citată. Este imposibil așa ceva”

0
Judecătorii Curții Constituţionale au anunţat sâmbătă că au admis, cu majoritate de voturi, contestaţiile formulate privind înregistrarea candidaturii Dianei Iovanovici-Şoşoacă la alegerile prezidențiale. Curtea Constituțională a anunțat că admis contestațiile formulate de Amalia Bellantoni și Mihai Gheorghe Ursa şi a...