duminică, iunie 2, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăCseke Attila, avertisment: Vom avea și valul 5 dacă nu ajungem la...

Cseke Attila, avertisment: Vom avea și valul 5 dacă nu ajungem la 70% rată de vaccinare

-

Cseke Attila, ministrul interimar al Sănătății, spune că vom avea parte de un nou val COVID, dacă populația nu se vaccinează și nu o să ajungem la o acoperire de 70%.

”Ideea e că noi aici nu putem să ne oprim la 40% sau la 50%. Asta trebuie să înţelegem cu toţii. Chiar dacă valul acesta 4 la un moment dat va trece şi întrebarea este cum va trece dar evident va trece, noi, dacă ne oprim dacă nu continuăm şi nu mergem până la 70% – peste 70% noi vom avea şi valul 5, s-ar putea să avem şi alt val. (…)Eu dacă am jumătate de populaţie în continuare nevaccinată, hai să spunem că ajungem la 50%, totuşi, sunt 10 milioane de persoane. Sigur, o parte dintre ei mai sunt imunizaţi că au trecut prin boală şi mai este acea discuţie pe care trebuie să o spunem întotdeauna, că toţi vom fi imunizaţi”, a declarat Cseke Attila , la Digi 24.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Profesor acuzat că lua bani de la elevi ca să treacă anul

0
Un profesor de la un liceu din Arad este cercetat penal pentru luare de mită. CITEŞTE ŞI: Arad. Profesor acuzat de luare de mită de la elevi Cadrul didactic ar fi pretins de la elevii din clasele de seral bani pentru...