luni, septembrie 30, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăDiana Șoșoacă, bună de plată: A fost amendată!

Diana Șoșoacă, bună de plată: A fost amendată!

-

Senatoarea Diana Șoșoacă a fost amendată de IPJ Iași după evenimentele de la Răchiteni, precizează Inspectoratul de Poliție Iași, în urma unei solicitări transmise de RFI România autorităților competente.

Inspectoratul Județean de Poliție Iași precizează în răspunsul transmis RFI România că senatoarea Diana Șoșoacă a fost „sancționată contravențional pentru încălcarea ordinii și liniștii publice, dar și pentru încălcarea legii 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”.

Dosar penal

Dosarul se află la Secția de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și a fost deschis „ca urmare a sesizării din oficiu a organelor de poliție precum și a formulării unei plângeri de către o instituție publică” – Direcția de Sănătate Publică Iași.

CITEȘTE ȘI: Șoșoacă a aruncat Senatul în aer: Youtube a închis pagina oficială din cauza senatoarei

Senatoarea independentă Diana Șoșoacă, însoțită de un grup de susținători, a blocat procesul de vaccinare la un centru din Iași.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

George Simion, dat în judecată: Minciuna trebuie să aibă un preţ

0
Europarlamentarul PSD Dani Nica a anunțat vineri, 27 septembrie, că îl dă în judecată pe președintele AUR, George Simion, după ce acesta din urmă a lansat zvonuri în spațiul public conform cărora eurodeputatul ar deține anumite construcții hidrotehnice. CITEŞTE ŞI:...