Dragnea:PSD este predat total lui Iohannis de actuala conducere

Liviu Dragnea, sursa foto: FACEBOOK/L.Dragnea
Liviu Dragnea, sursa foto: FACEBOOK/L.Dragnea

Liviu Dragnea susține că PSD este predat total la Iohannis de actuala conducere. Fostul lider al partidului susține că „PSD este complice la tot acest dezastru economic şi la viaţa din ce în ce mai rea a românilor”.

„PSD e predat total la Iohannis de către actuala conducere. PSD e complice, prin acţiunile conducerii, la jaful naţional care se întâmplă în România de aproape doi ani de zile. PSD e complice, prin modul de acţiune al conducerii, la tot acest dezastru economic şi la viaţa din ce în ce mai rea pe care o au românii. PSD e complice la faptul că resursele noastre sunt din ce în ce mai mult drenate în afară”, a declarat Dragnea la Realitatea Plus.

Dragnea spune că PSD ar avea persoane în conducere care nu urmăresc interesul partidului: „Nu au lăsat niciun partid în care să nu se infiltreze. Cel mai mult în PSD. Cu o excepţie, Gabi Firea”. 

„PSD este predat total la Iohannis de actuala conducere. E complice prin acţiunile conducerii la jaful naţional. PSD este complice la tot acest dezastru economic şi la viaţa din ce în ce mai rea a românilor”, a declarat Liviu Dragnea. 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.