sâmbătă, septembrie 21, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăArticol principalDovada supremă că Putin nu-l vrea pe Trump, ci pe Kamala... Și...

Dovada supremă că Putin nu-l vrea pe Trump, ci pe Kamala… Și pe Ursula…

-

Se dovedește, cu asupra de tăgadă, că acuzațiile aduse de Biden, în urmă cu patru ani, că Putin s-a amestecat în alegerile prezidențiale de partea lui Trump, nu au fost altceva decât o perdea de fum care să acopere furtulul alegerilor de către Partidul Democrat.

Păi, orice om de bun simț, s-a întrebat: De ce să ajute Putin America ca să aibă un președinte puternic și nu unul vai mama lui, corupt, care să dea jos statuile părinților fondatori, ale celor care au făcut în două secole AMERICA GREAT?

Citește și Cum să cazi la pace cu criminalii, bă pacifiștilor?

Propaganda sataniștilor care au pus mâna pe Casa Albă, prin Obama, apoi prin Biden, via rețelele de socializare pe care le-au încălecat și violat în văzul întregii lumii, a interzis răspunsul corect la întrebarea corectă!

Ce dovadă mai bună că Moscova vrea un Washington condus de prostălăi-contra naturii, decât recentul amestec al lui Putin, de partea lui Biden și a Kamalei Harris, prin schimbul de prizonieri?

Biden n-a avut nici atâta minte încât să nu se laude prea tare cu schimbul, în care el i-a trimis lui Putin criminali sadea – criminali de stat, nu de drept comun, iar el a primit niște oameni nevinovați, pe care pusese mâna Putin, numai și numai ca să-i folosească ca monedă de schimb.

Auziți dumneavoastră ce spune bătrâna șandrama sexo-marxistă de la Casa albă, coruptă până în măduvă și decrepită, despre schimb: „o faptă de diplomație și prietenie”.

PRIETENIE??? A cui cu cine?

Însă, ca să fim corecți, criminalul Putin anunțase, potrivit Reuters, a doua zi după dezbaterea Biden-Trump, care a dus la retragerea primului din cursă, că preferinţa sa pentru Biden ca viitor preşedinte al SUA a rămas neschimbată!!!

Iar acum a suflat în pânzele democraților, că or fi reprezentanți de Kamala sau altă canalie Fără Dumnezeu, prin schimbul de prizonieri.

Putin mai putea amâna câteva luni schimbul, dupa doi ani de negocieri, dar preferă o America slabă, condusă de Kamala. Așa că le-a dat democraților muniție electorală…

Să ne mai amintim că în mandatul lui Trump, nici Rusia, nici teroriștii palestinienii, n-au mișcat în front?

A fost de ajuns să ajungă Biden la Casa Albă ca Putin și mai noii săi aliați pe față să-și facă de cap. Să ne amintim și de cea mai rușinoasă retragere a armatei SUA… Aia din Afganistan, zic…

N . B. Când scriu că Ursula și idioții utili care o susțin distrug Europa, nu țin cu Putin, care e un CRIMINAL, ci trag un semnal de alarmă și bun simț că respectivului criminal de la Kremlin atât îi trebuie, ca să atace… O Europa vai mama ei… Doamne ajută să fiu auzit, că, sigur, am dreptate!

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ponta şi-a recâştigat titlul de doctor: Instanţa Supremă a luat decizia!

0
Fostul premier Victor Ponta a obținut anularea ordinului prin care Ministerul Educației i-a retras, în 2016, titlul de doctor. Decizia este definitivă și a fost pronunțată miercuri de Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ), în baza unei decizii...