vineri, mai 24, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăPoliţistul bătut de un tânăr beat a murit

Poliţistul bătut de un tânăr beat a murit

-

Polițistul local din Pitești care a fost bătut de un tânăr pe stradă a murit duminică, 19 noiembrie, după două săptămâni de comă.

CITEŞTE ŞI: Un șofer din Târgoviște a rămas fără mașină! Ce au constatat polițiștii

Băiatul de 19 ani l-a lovit cu pumnul în faţă pe agentul în vârstă de 55 de ani, pe 4 noiembrie, după ce a fost avertizat că nu are voie să bea pe stradă.

Polițistul a căzut şi s-a izbit cu capul de asfalt.Atacatorul a fost arestat pentru ultraj, dosarul lui fiind acum preluat de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș. Aceștia îl vor cerceta pentru lovituri cauzatoare de moarte.Primăria Piteşti a anunțat că agresiunea a avut loc în zona centrală a municipiului, unde agentul se afla în patrulare. „C.S. în vârstă de 55 de ani, poliţist local la Ordine Publică din 2007, a surprins, în timp ce patrula în zona centrală, un tânăr care a spart o sticlă de bere pe stradă (…). Poliţistul i-a atras atenţia asupra comportamentului – act de vandalism în spaţiul public. Cu agresivitate, bărbatul în vârstă de 20 de ani, cu domiciliul în Moşoaia, l-a lovit în zona feţei, prin surprindere.

S-a lovit cu capul de asfalt

n urma loviturii, poliţistul local a căzut şi a fost izbit cu capul de asfalt, rămânând inconştient”, scrie în comunicat.Duminică, instituția a transmis pe Facebook „condoleanțe tuturor celor care l-au cunoscut și care deplâng, acum, sfârșitul tragic al celui ce a murit făcându-și datoria!”.

Agresorul de 19 ani a fost arestat pentru de ultraj în forma vătămării corporale. Le-a spus anchetatorilor că era băut și că regretă ce a făcut.Polițistul în vârstă de 55 de ani, lovit cu 15 minute înainte de a ieși din tură, era căsătorit și avea o fiică. Bărbatul lucra în domeniu de 16 ani, scrie ziarul argesul.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Nicuşor Dan, acuzat că nu plăteşte apa caldă: Datorii de un miliard de lei

0
Primăria Municipiului Bucureşti (PMB), respectiv Termoenergetica, continuă să nu plătească datoriile curente, motiv pentru care datoria către Elcen a ajuns în prezent la peste un miliard de lei, situaţie care pune în pericol furnizarea agentului termic, crescând riscul major...