duminică, mai 26, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăPrimarul Braşovului a şters fotografia trucată în care apărea alături de Zelenski!...

Primarul Braşovului a şters fotografia trucată în care apărea alături de Zelenski! Să-şi dea DEMISIA!

-

După ce Ria Novosti, agenţia de presă a Kremlinului, a susţinut că ar avea informaţii conform cărora preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, s-ar putea ascunde la Braşov, primarul orașului, Allen Coliban, a publicat o fotografie editată în Photoshop în care apare alături de Zelenski la un eveniment.

CITEŞTE ŞI: Allen Coliban, gafă în mediul online. A publicat o poză trucată în care apare dând mâna cu Zelenski

Deși primarul Brașovului a intenționat să facă o glumă pe marginea afirmațiilor rușilor, gestul lui a fost receptat de mulți ca o absurditate.

„Președintele Zelenski este la Brașov, conform presei ruse. Confirm, suntem aici, dar fără stewardese. Între timp, Brașovul face tot posibilul pentru a îi ajuta pe ucraineni: centrul comunitar local pentru refugiați este deschis, grupul „Brașov pentru Ucraina” funcționează și trimitem ajutor umanitar către orașele din Ucraina.

*postarea este un pamflet, poza fiind editată în Photoshop, însă acțiunile pe care le întreprindem în sprijinul ucrainenilor sunt 100% reale.”, a scris Coliban pe Facebook în momentul în care a publicat fotografia.

Val de critici

Printre persoanele care nu au apreciat gluma lui Coliban se află și fostul ministru al Educației, Daniel Funeriu, care i-a cerut demisia.

Ca urmare a criticilor primite, primarul brașovului a șters postarea de pe Facebook.

„În momente de criză, umorul este unul dintre puținele refugii. Însă înțeleg supărarea pentru postarea de mai devreme și o regret. Doresc ca atenția și energia să fie, în continuare, canalizate spre ajutorarea refugiaților care ajung în Brașov și nu numai.”, a transmis Allen Coliban pe Facebook.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Interceptări incendiare în dosarul generalilor SRI: Cum conduceau din umbră România

0
Detalii incendiare ies la iveală din ancheta de mare corupție derulată de procurorii anticorupție față de doi generali în rezervă ai SRI, respectiv fostul adjunct al Serviciului, Florian Coldea și fostul șef al Direcției Juridice, Dumitru Dumbravă. CITEŞTE ŞI: SRI...