Primarul Braşovului a şters fotografia trucată în care apărea alături de Zelenski! Să-şi dea DEMISIA!

După ce Ria Novosti, agenţia de presă a Kremlinului, a susţinut că ar avea informaţii conform cărora preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, s-ar putea ascunde la Braşov, primarul orașului, Allen Coliban, a publicat o fotografie editată în Photoshop în care apare alături de Zelenski la un eveniment.

CITEŞTE ŞI: Allen Coliban, gafă în mediul online. A publicat o poză trucată în care apare dând mâna cu Zelenski

Deși primarul Brașovului a intenționat să facă o glumă pe marginea afirmațiilor rușilor, gestul lui a fost receptat de mulți ca o absurditate.

„Președintele Zelenski este la Brașov, conform presei ruse. Confirm, suntem aici, dar fără stewardese. Între timp, Brașovul face tot posibilul pentru a îi ajuta pe ucraineni: centrul comunitar local pentru refugiați este deschis, grupul „Brașov pentru Ucraina” funcționează și trimitem ajutor umanitar către orașele din Ucraina.

*postarea este un pamflet, poza fiind editată în Photoshop, însă acțiunile pe care le întreprindem în sprijinul ucrainenilor sunt 100% reale.”, a scris Coliban pe Facebook în momentul în care a publicat fotografia.

Val de critici

Printre persoanele care nu au apreciat gluma lui Coliban se află și fostul ministru al Educației, Daniel Funeriu, care i-a cerut demisia.

Ca urmare a criticilor primite, primarul brașovului a șters postarea de pe Facebook.

„În momente de criză, umorul este unul dintre puținele refugii. Însă înțeleg supărarea pentru postarea de mai devreme și o regret. Doresc ca atenția și energia să fie, în continuare, canalizate spre ajutorarea refugiaților care ajung în Brașov și nu numai.”, a transmis Allen Coliban pe Facebook.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here