miercuri, iunie 26, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăDiasporaMAE: 915 secţii de votare în străinătate, cel mai mare număr de...

MAE: 915 secţii de votare în străinătate, cel mai mare număr de până acum

-

Ministerul Afacerilor Externe va organiza 915 secţii de votare în străinătate, la alegerile din 9 iunie, cel mai mare număr de până acum, Cele mai multe vor fi în statele cu comunităţi mari de români, Italia, Spania, Regatul Unit. Nu vor fi organizate secţii de votare în Ierusalim, Odessa, Afganistan.

Cele mai multe secţii de votare vor fi organizate în statele cu cele mai mari comunităţi de români, respectiv în Italia 150 de secţii de votare, în Spania, 147 de secţii, în Regatul Unit al Marii Britanii – 104 secţii de votare, Germania, 87 de secţii, Franţa şi Principatul Monaco –67 secţii şi Republica Moldova – 52 secţii. În SUA vor fi 45 de secţii de votare, iar în Belgia, 24 de secţii, Austria 17 secţii şi Irlanda 16 secţii de votare iar Regatul Ţărilor de Jos-16 secţii. În Danemarca vor fi 14 secţii şi Canada -12 secţii de votare.

Potrivit reprezentanților MAE, au fost expediate din ţară peste 2,5 milioane de buletine de vot, aproximativ 8.400 de ştampile cu menţiunea VOTAT, peste 2,3 milioane de timbre autocolante, și 6.217 de tablete.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ponta, atac la Kovesi: N-are mamă, n-are tată, n-are sentimente!

0
Victor Ponta a lansat noi acuzații și critici pentru Laura Codruța Kovesi, despre care susține că „c-are mamă, n-are tată, n-are sentimente". CITEŞTE ŞI: Rareş Bogdan cere demisia lui Boloş: Nu poate arunca în aer un întreg sistem! Victor Ponta, fostul...