Vlad Cosma spune că se va prezenta la DNA săptămâna viitoare, când se întoarce din vacanță

DNA Ploieşti

Vlad Cosma, fiul fostului președinte al Consiliului Județean Prahova Mircea Cosma, a declarat marţi seara că nu s-a prezentat la DNA Ploieşti, unde a fost citat ca martor într-un dosar, pentru că a plecat în vacanţă, dar că va merge la DNA săptămâna viitoare.

„Am fost invitat la DNA, în ultima lună, săptămânal, m-am prezentat de fiecare dată. În această săptămână, fiind ziua mea de naştere, neştiind că voi fi chemat, am plecat într-o vacanţă şi nu am putut să mă prezint. O să mă prezint săptămâna viitoare. Nu îmi este frică să merg la DNA. După patru ani de teroare în care mi-au arestat tatăl, au vrut să mă aresteze şi pe mine, sora mea a pierdut o sarcină din cauza acestor oameni, nu îmi este frică să merg la DNA. Numai că nu pot să mă prezint în fiecare zi, când sună domnul Onea”, a declarat la Antena 3 fostul deputat.

De asemenea, Vlad Cosma a susţinut că un procuror i-ar fi cerut 260.000 euro pentru a-i clasa un dosar. „Domnul Negulescu, între zecile de dosare, a trimis un dosar pe numele meu la Parchetul General, am nimerit la un alt stimat domn procuror care, printr-un intermediar, mi-a cerut un sfert de milion de euro pentru a-mi clasa dosarul. Am ajuns ca noi, inculpaţii, să înregistrăm procurorii pentru că încalcă legea”, a susţinut Cosma.

El a spus că există denunţ şi dosar penal pe numele acestui procuror, după ce i-a fost organizat un flagrant. Vlad Cosma era aşteptat să se prezinte marţi la DNA Ploieşti pentru a fi audiat ca martor într-un dosar.

LĂSAȚI UN MESAJ

*