Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a devenit cetățean de onoare într-o comună din județul Botoșani

porcii sunt sacrificați ca la Auschwitz spectacol ieftin Petre Daea cetățean de onoare

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a primit duminică titlul de cetăţean de onoare al comunei Manoleasa din judeţul Botoşani.

Distincţia a fost acordată pe baza unei hotărâri adoptate în luna septembrie a anului trecut de Consiliul Local Manoleasa, ca urmare a aportului pe care ministrul l-a avut în repunerea în funcţiune a sistemului de irigaţii de pe raza comunei.

Cetățean de onoare și o icoană

Diploma de cetăţean de onoare şi o icoană i-au fost înmânate ministrului de primarul comunei Manoleasa, Cristinel Aroşoaie, în prezenţa autorităţilor judeţene, a parlamentarilor de Botoşani, dar şi a zeci de localnici. „Este a doua distincţie, extrem de valoroasă, care pentru mine înseamnă un contract moral cu dumneavoastră. Un contract moral îmi cere mai mult decât până acum, dar sunt în stare să dau, pentru că este de unde, este izvorul conştiinţei mele şi al preocupării mele pentru acest domeniu extrem, extrem de complicat, de complex, dar atât de necesar pentru existenţa umană”, a afirmat Daea.

Petre Daea a vizitat duminică sistemul de irigaţii de la Manoleasa, care a fost repornit, după peste 25 de ani, în vara anului trecut.

LĂSAȚI UN MESAJ

*