EXCLUSIV Firea fără fiere. Primarul general s-a operat din nou, la vezica biliară

primarul general s-a operat din nou Gabriela Firea a fost operată

După ce, fix în urmă cu o săptămână, anunța că a fost supusă unor intervenții chirurgicale la spitalele Cantacuzino și Colentina, acum primarul general s-a operat din nou.

Surse din anturajul edilului au declarat pentru Cetateanul.net că Gabriela Firea a fost supusă unei intervenții chirurgicale prin care i-a fost îndepărtată vezica biliară – popular ”fierea”.

Primarul general și-a delegat atribuțiile către viceprimarul Aurelian Bădulescu, pe perioada cât este internată la un spital din bucurești. Sursele nu au putut preciza despre ce spital este vorba.

Primarul general s-a operat din nou. Ea mai fusese internată

Încă de dinainte de Sărbătorile de iarnă, Gabriela Firea nu a mai apărut în spațiul public și nici pe Facebook nu a mai fost la fel de activă precum erau obișnuiți internauții.

Acum, din nou pauză pe Facebook. Ultima postare este din 13 ianuarie (duminica trecută), atunci când a anunțat că a fost operată la spitalele Cantacuzino și Colentina. Primarul Capitalei le-a mulţumit medicilor de la spitalele Cantacuzino şi Colentina pentru că au pus-o pe picioare.

„Unele încercări care apar în calea vieţii noastre sunt prea dificile pentru a putea fi depăşite de unul singur. Dumnezeu ne ajută să fim înconjuraţi de oameni care să ne ridice. Mulţumesc celor care mi-au fost alături în problema de sănătate pe care am avut-o, în toată această perioadă. Mulţumesc echipelor medicale de la spitalele Doctor Ion Cantacuzino şi Colentina. Am ştiut că sunteţi la fel de buni ca orice centru medical european şi nu am greşit având încredere în Dumneavoastră. Mulţumesc familiei mele şi prietenilor mei dragi care m-au înconjurat cu atâta dragoste care, împreună cu intervenţiile şi tratamentele, m-au pus pe picioare“, a scris duminica trecută Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Ea a publicat şi o fotografie în care apare împreună cu conf. dr. Iulian Brezean. Acum, primarul general s-a operat din nou.

Cetateanul.net îi urează însănătoșire grabnică.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.