marți, mai 28, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăAustria a blocat intrarea României în Schengen: Vot împotrivă!

Austria a blocat intrarea României în Schengen: Vot împotrivă!

-

Austria și-a menținut până la capăt opoziția față de intrarea României în Schengen și a blocat intrarea țării noastre în spațiul de liberă circulație.

CITEŞTE ŞI: Germania ameninţă cu blocarea Croaţiei, dacă Austria nu votează pentru intrarea României în Schengen

La Consiliul pentru Justiție și Afaceri Interne (JAI), care a început joi și se desfășoară timp de două zile la Bruxelles, reprezentantul Austriei, ministrul de Interne Gerhard Karner (foto), a votat împotriva aderării României.

El și-a anunțat decizia încă de dimineață, înaintea începerii lucrărilor Consiliului, într-o declarație doar pentru presa austriacă.

Olanda, împotriva Bulgariei

„Voi vota astăzi împotriva extinderii spațiului Schengen cu România și Bulgaria. Cred că acest pas este greșit. Avem un sistem care, din multe puncte de vedere, nu funcționează și care s-ar înrăutăți și mai mult. În Austria avem peste 100 000 de treceri ilegale de frontieră în acest an, dintre care 75 000 nu sunt înregistrate.

De asemenea, Olanda a dat vot negativ pentru pachetul România şI Bulgaria.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Zeci de nuntaşi au ajuns la spital: S-a deschis o anchetă!

0
Peste 20 de nuntași, inclusiv copii, care au participat sâmbătă la o petrecere de cununie în Târgu Mureș, au avut apoi simptome severe de toxiinfecţie alimentară. CITEŞTE ŞI: Case și drumuri inundate în județul Bihor Autorităţile au început o anchetă sanitară,...