duminică, septembrie 8, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăSorin Lavric - senator AUR: România a fost transformată în cârpa lui...

Sorin Lavric – senator AUR: România a fost transformată în cârpa lui Zelenski

-

Trădătorul de la Cotroceni, care încă mai este președintele României, fără nicio consultare a românilor sau a Parlamentului României, care este organul reprezentativ suprem, a transformat țara noastră în cârpa lui Zelenski, prin semnarea unui acord otrăvit prin care România, practic, intră aproape direct în război cu Rusia, integritatea teritorială națională fiind, astfel, pusă în pericol, declară senatorul AUR Sorin Lavric.

„Prin acordul de securitate cu Ucraina, semnat de trădătorul Iohannis, România nu doar că cedează Ucrainei sistemul de apărare Patriot, cumpărat cu banii românilor, vulnerabilizându-și astfel capacitatea de apărare, dar se angajează să susțină și industria de apărare a Ucrainei, adică banii pe care România ar trebui să îi investească în educație, sănătate sau infrastructură vor merge direct în buzunarul lui Zelenski.

După încheierea mandatului la Cotroceni, Klaus Werner Iohannis trebuie să răspundă de urgență în fața legii pentru o asemenea mârșăvie, deoarece acesta, în calitate de președinte al României, a subminat capacitatea de apărare a țării, faptă care este pedepsită de către Codul Penal. Partidul Alianța pentru Unirea Românilor condamnă cu fermitate actele de agresiune statală ale Rusiei, însă integritatea României și capacitatea de apărare a țării noastre sunt primordiale”, mai precizează Sorin Lavric.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Alfred Bulai a făcut infarct, în arest. A fost transportat de urgență la spital

0
Alfred Bulai a fost dus de urgență din Arestul Central la Spitalul Universitar, după ce a acuzat stări de rău. El ar fi suferit un infarct. Medicul centrului de arestare în care se afla sociologul Alfred Bulai a observat că...