duminică, septembrie 8, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăGura păcătosului. Cioloș: Despre alegerile europene nu se vorbeşte aproape deloc

Gura păcătosului. Cioloș: Despre alegerile europene nu se vorbeşte aproape deloc

-

Comasarea alegerilor europarlamentare cu cele locale are ca efect faptul că, în această campanie, nu se vorbeşte deloc despre prima categorie, a susţinut, sâmbătă, la Braşov, Dacian Cioloş, cel care deschide lista de candidaţi ai Partidului REPER pentru Parlamentul European.

„Comasarea aceasta pe care şi-au dorit-o cele două mari partide are şi un alt efect: faptul că despre alegerile europene nu se vorbeşte aproape deloc. Alegerile europarlamentare sunt unele cheie pentru România. În ultimii cinci ani, aţi auzit cât s-au plâns politicienii noştri ba că România e maltratată, ba că interesele ei nu sunt luate în considerare la nivel european, ba că UE ne impune tot felul de lucruri. Ei, acum ar fi momentul să discutăm despre cum vrem să fie reprezentată România la nivel european, care sunt priorităţile noastre, ale României, pe care să le susţinem la nivel european, dar nu vedem nimic de la cele două mari partide, care au comasat inclusiv listele (…) nu am văzut liste cu numele şi fotografiile candidaţilor, nu am văzut un program politic al acestor partide pentru Uniunea Europeană”, a spus liderul REPER.

Dacian Cioloş, despre care s-a tot scris că reprezintă în organismele de conducere ale UE mai mult interesele Franței decât pe cele ale României, s-a aflat sâmbătă la Braşov pentru a prezenta electoratului, în Piaţa Sfatului, ce a făcut în ultimii cinci ani în Parlamentul European şi ce intenţionează să facă, alături de colegii din Partidul REPER, în viitoarea legislatură europeană, în cadrul seriei de evenimente intitulate Agora Reper.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Alfred Bulai a făcut infarct, în arest. A fost transportat de urgență la spital

0
Alfred Bulai a fost dus de urgență din Arestul Central la Spitalul Universitar, după ce a acuzat stări de rău. El ar fi suferit un infarct. Medicul centrului de arestare în care se afla sociologul Alfred Bulai a observat că...