marți, iunie 18, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăDe ce nu vin Nicușor Dan și Piedone la o dezbatere cu...

De ce nu vin Nicușor Dan și Piedone la o dezbatere cu Gabriela Firea

-

Candidatul Partidului Social Democrat în cursa electorală pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a cerut, în repetate rânduri, organizarea de dezbateri electorale cu principalii contracandidați, Nicușor Dan și Cristian Popescu Piedone.

În opinia candidatului PSD, organizarea de dezbateri electorale, în campania oficială dinaintea alegerilor, este un lucru absolut normal, ba chiar necesar într-o democrație.

Până acum însă atât actualul edil al Bucureștiului, cât și primarul Sectorului 5, au refuzat confruntări directe cu Gabriela Firea.

Pentru Nicușor Dan, o dezbatere ar însemna că trebuie să răspundă

La invitația Gabrielei Firea de a avea o discuție față în față, actualul primar al Capitalei nu a dat niciun răspuns. O posibilă cauză poate fi faptul că Nicușor Dan nu are rezultate pe care să le prezinte.

Toate „realizările” sale sunt, de fapt, continuarea unor proiecte lăsate de Gabriela Firea „la cheie”, inclusiv cu finanțarea asigurată de circa 1 miliard de euro în total. Mai mult, pentru unele dintre proiecte, precum cel referitor la furnizarea apei calde și căldurii, de 280 de milioane de euro, în mandatul lui Nicușor Dan au fost deschise nenumărate șantiere fără ca vreunul să fie și terminat.

După patru ani de mandat, Nicușor Dan nu are niciun proiect propriu pe care să îl fi realizat în București.

Lumea spune despre Cristian Popescu Piedone că e un bun primar. De sector!

În ceea ce îl privește pe Cristian Popescu Piedone, sunt foarte mulți cei care apreciază că acesta este un bun primar pentru Sectorul 5 al Capitalei. Din păcate, este lipsit de experiența unei primării de dimensiunea și complexitatea celei a întregului București.

În ceea ce privește dezbaterile electorale, Cristian Popescu Piedone și-a exprimat déjà opinia public, spunând că el organizează discuții, dar pe stradă. In martie, edilul Sectorului 5 anunța că ia o pauză de la prezența în studiourile de televiziune și că nu-și dorește să mai participe la astfel de întâlniri.

„Nu mă retrag din nicio viață publică, mă găsiți unde vreți dumneavoastră, între oameni pe stradă, la muncă. Dar nu vin într-un studio, într-o combatere sterilă sau cu întrebări regizate”, a spus Piedone.

În același timp, acesta a continuat să participe la diferite emisiuni TV unde a epatat prin intervenții în direct, prin stații de emisie-recepție, cu subalternii săi.

Un alt motiv pentru care Piedone refuză participarea la o confruntare cu Gabriela Firea îl reprezintă scandalul asupra nepotismelor cu privire la numirile din primării. Acesta și-a adus la primărie toată familia, cu excepția soției, motiv pentru care este acuzat de conflict de interese de Agenția Națională de Integritate.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Gabriela Firea şi-a dat demisia din Senat!

0
„Demisionez din Senatul României începând cu data de 1 iulie, ca urmare a alegerii mele în Parlamentul European (…). Vreau să vă mulţumesc foarte mult pentru colaborarea atât în plen, cât şi în comisiile de specialitate, să vă asigur...