sâmbătă, octombrie 5, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăArticol principalCristian Diaconescu și-a anunțat candidatura la președinția României

Cristian Diaconescu și-a anunțat candidatura la președinția României

-

Cristian Diaconescu şi-a anunţat intenţia de a candida la alegerile prezidenţiale. El a spus că va candida independent și a început deja strângerea celor peste 200.000 de semnături necesare pentru a depune candidatura.

„Am decis să candidez la preşedinţia României ca independent. Independent nu înseamnă singur. Sunt împreună cu românii şi ei sunt alături de mine şi eu alături de ei. Putem depune o candidatură, dar avem nevoie de peste 200.000 de semnături. Piedici în calea candidaţilor independenţi sunt multiple. Nu este deloc uşor, am început deja strîngerea de semnături”, a afirmat Diaconescu, într-un mesaj video pe Facebook.

Potrivit fostului președinte PMP, voluntarii adună deja semnături în mai multe oraşe din ţară. „Avem nevoie de ajutorul vostru, voi sunteţi forţa care poate transforma această iniţiativă într-o mişcare naţională. Ştiu că nu e uşor, dar cu fiecare semnătură suntem cu un pas mai aproape de schimbarea pe care ne-o dorim”, a mai spus Diaconescu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ciolacu şi-a depus candidatura pentru Cotroceni:„Planul pentru România este bazat pe cinci priorități naționale”

0
Președintele PSD Marcel Ciolacu și-a depus sâmbătă candidatura la președinția României fiind convins că România are nevoie de o schimbare. „A venit timpul să privim cu echilibru și responsabilitate această demnitate în statul român”, a spus liderul PSD. „Vin în...