duminică, mai 26, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăFugit în Elveţia, beizadeaua Victoraş Micula poate răsufla uşurată: Judecătorii au respins...

Fugit în Elveţia, beizadeaua Victoraş Micula poate răsufla uşurată: Judecătorii au respins arestarea sa

-

Tribunalul Bihor a dispus marţi respingerea propunerii de arestare preventivă a lui Victor Micula, decizia nefiind definitivă.

„S-a dispus respingerea propunerii de arestare preventivă. Soluţia nu este definitivă, este atacabilă cu contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare”, a declarat judecătoarea de caz Veronica Ioniţă, purtător de cuvânt al Tribunalului Bihor.

Victor Micula, fiul omului de afaceri Viorel Micula (European Food, European Drinks) a fost trimis în judecată în dosarul în care procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor îl acuză că a accesat ilegal baze de date ale Ministerului de Interne şi a participat la o percheziţie cu cagulă şi geacă de poliţist, în acelaşi dosar fiind trimişi în faţa instanţei şi patru subofiţeri de la Poliţia municipiului Oradea, între care unul e pensionar.

Victor Micula s-ar fi îmbrăcat în poliţist şi a participat la o percheziţionare corporală, împreună cu poli?i?ti reali. În plus, el ar fi avut acces ilegal la bazele de date ale MAI unde a căutat informa?ii inclusiv despre cântăreaţa de muzică populară Vlăduţa Lupău.

Potrivit unor surse judiciare, Parchetul a solicitat arestarea in lipsă a lui Victor Micula pentru că acesta se sustrage urmăririi penale, nu s-a prezentat la audieri ?i sfidează organele de anchetă. Potrivit aceloraşi surse, Micula junior s-a refugiat în Elveţia şi refuză să vină la audieri în România.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Interceptări incendiare în dosarul generalilor SRI: Cum conduceau din umbră România

0
Detalii incendiare ies la iveală din ancheta de mare corupție derulată de procurorii anticorupție față de doi generali în rezervă ai SRI, respectiv fostul adjunct al Serviciului, Florian Coldea și fostul șef al Direcției Juridice, Dumitru Dumbravă. CITEŞTE ŞI: SRI...