Un polițist care s-a opus amenzilor Covid-19, înștiințat că urmează să fie trecut în rezervă

sursa foto: Politia Romana
sursa foto: Politia Romana

Un polițist de la IPJ Timis, care s-a opus public amenzilor pe perioada stării de urgență, a fost anunțat de conducerea Politiei că urmează să fie trecut în rezervă. Zeci de oameni de pe Facebook au făcut o petiție online, pentru a-l sprijini pe polițist.

“Am fost cercetat disciplinar, că am comentat în emisiune (în calitate de avertizor de integritate și lider QS), am fost găsit NEVINOVAT de ofiterul care m-a cercetat disciplinar. Dupa care și acesta a fost bagat în cercetare disciplinară, că nu m-a gasit vinovat. Ulterior, din dispoziția șefului inspectoratului, s-a constituit Consiliul de disciplina, care avea sarcina clara sa mă EXECUTE (sa fiu dat exemplu).

Jurchita Gabriel a fost fortat sa paraseasca sistemul, pentru ca a indraznit sa faca publica o lista cu salarii de merit. Vedem ce va urma cu răspunsul de la DGA, dacă nu s-a pierdut. Corupția trebuie să dispară!”, este mesajul lui Valer Kovacs, polițist și lider de la sindicat la IPJ Timiș, care a fost înștiințat că va fi trecut în rezerva, scrie Ziua de Vest.

Zeci de oameni de pe Facebook au făcut o petiție online, în care solicită ministrului Marcel Vela să nu permită acest abuz.

”Catre domnul ministru de interne Marcel Vela. In aceste zile, politistul Kovacs Valer, cel care a vorbit la telefon cu primul ministru, a fost instiintat ca urmeaza sa fie trecut in rezerva! E posibil asa ceva? Care sunt motivele? Faptul ca a facut publice unele lipsuri din IPJ Timis sau ca a vorbit la telefon cu primul ministru de amenzile obligatorii? Daca sunteti corecti, va rugam sa luati masuri! Solicit tuturor sa fie alaturi de acest politist!”, se arată în petiția online.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.