duminică, septembrie 29, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăDeontolog sadea! Pomană de la Gabriela Firea pentru Doru Bușcu, redactorul șef...

Deontolog sadea! Pomană de la Gabriela Firea pentru Doru Bușcu, redactorul șef de la Cațavencii

-

Primăria Municipiului București i-a concesionat în luna mai lui Doru Bușcu, redactorul șef de la Cațavencii, și soției acestuia un teren de 46 metri pătrați în cartierul Dorobanți (Sectorul 1) lângă proprietatatea acestora.

Asta reiese dintr-o hotărâre a Consiliului General publicată în Monitorul Oficial al Municipiului București, dezvăluie G4Media. Concesionarea a avut loc în timp-record, de doar două luni după depunerea cererii.

Concesionarea fără licitație publică, pentru extinderea locuinței existente, s-a făcut pe baza Legii 50/1991, care permite această metodă de înstrăinare a terenurilor ”pentru extinderea construcțiilor pe terenuri alăturate, la cererea proprietarului sau cu acordul acestuia” (Art. 15, litera e).

Expunerea de motive a proiectului de hotărâre, semnată de primarul Gabriela Firea și publicată pe site-ul Primăriei, arată că pentru terenul situat pe Intrarea Aviator Teodor Iliescu familia Bușcu va plăti o redevență anuală de 848 euro, adică 3.983 de lei.

Doru Bușcu, redactor-șef al revistei Cațavencii, este consilier neoficial al lui Liviu Dragnea, potrivit surselor G4Media.ro. El a scris constant în ultimul an și jumătate texte pro-PSD și anti-Opoziție.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

George Simion, dat în judecată: Minciuna trebuie să aibă un preţ

0
Europarlamentarul PSD Dani Nica a anunțat vineri, 27 septembrie, că îl dă în judecată pe președintele AUR, George Simion, după ce acesta din urmă a lansat zvonuri în spațiul public conform cărora eurodeputatul ar deține anumite construcții hidrotehnice. CITEŞTE ŞI:...